Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ Детальний план території земельної ділянки загальною площею 20,2700 га з кадастровим номером 5322280400:00:002:1008

Дата: 26.07.2021 14:41
Кількість переглядів: 457

 

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 20,2700 га з кадастровим номером 5322280400:00:002:1008, розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Полтавського району Полтавської області з метою розміщення об’єктів будівництва» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 20,2700 га з кадастровим номером 5322280400:00:002:1008, розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Полтавського району Полтавської області з метою розміщення об’єктів будівництва».

Проект розроблений відповідно до Розпорядження №100 Полтавської районної державної адміністрації Полтавської області, від 25 березня 2021 року «Про розробку детального плану». Детальний план території за межами населених пунктів розроблений відповідно до схеми планування території (частини території) району та/або області.

Проектом дана оцінка існуючого стану території, що розглядається, та передбачені: основні принципи планування і забудови території, її функціональне використання, інженерне забезпечення, організація транспортного та пішохідного руху з розміщенням місць паркування транспортних засобів, а також комплексний благоустрій.

2) орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Котелевська селищна рада.

3) передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: дата подання Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки і оприлюднення її шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Полтавської районної державної адміністрації, електронний ресурс, адреса посилання: https://poltava-rda.gov.ua/gromadske-obgovorennya (в розділі «Для громадян»/ «Громадські обговорення»), а також на офіційному сайті Котелевської селищної ради, за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua (в розділі Оголошення)05.07.2021 року; Дата подання Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 20,2700 га з кадастровим номером 5322280400:00:002:1008, розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Полтавського району Полтавської області з метою розміщення об’єктів будівництва» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення на офіційному веб-сайті Полтавської районної державної адміністрації, електронний ресурс, адреса посилання: https://poltava-rda.gov.ua/gromadske-obgovorennya (в розділі «Для громадян»/ «Громадські обговорення»), а також на офіційному сайті Котелевської селищної ради, за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua (в розділі Оголошення) 26.07.2021року. Публікація повідомлення в газеті «Село Полтавське» та в газеті «Народна трибуна». Строк громадського обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному веб-сайті Полтавської районної державної адміністрації та Котелевської селищної ради.

б) способи участі громадськості  надання письмових зауважень і пропозицій;

в) проведення громадських слухань не заплановано;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного плануванняПолтавська районна державна адміністрація, за адресою: Полтавська обл., с. Мачухи, вул.Історична,1.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиціїПолтавська районна державна адміністрація, за адресою: Полтавська обл., с. Мачухи, вул.Історична,1. Строки подання зауважень і пропозицій до 26.08.2021.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Полтавська районна державна адміністрація, Полтавська обл., с. Мачухи, вул.Історична,1; Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації (www.eko.adm-pl.gov.ua).

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – немає необхідності.

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Графічні матеріали

Пояснювальна записка «Детальний план території земельної ділянки загальною площею 20,2700 га з кадастровим номером 5322280400:00:002:1008, розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Полтавського району Полтавської області з метою розміщення об’єктів будівництва».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних