A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

СПІВПРАЦЯ СЕКТОРУ ПРОБАЦІЇ ІЗ ЛІКУВАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ НЕГАТИВНИХ ЗВИЧОК У ЗАСУДЖЕНИХ З МЕТОЮ БЕЗПЕКИ ГРОМАДИ

Дата: 23.06.2021 15:36
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

22 червня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської  лікарні планового лікування Іриною Левік приурочену Міжнародному дню боротьби зі зловживання наркотичними засобами, який відзначається 26 червня.     

Для зустрічі було запрошено засуджених, у яких при проведенні Оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення фактор «Вживання алкоголю» і «Вживання наркотиків» має високі показники.  Лікар зуміла швидко знайти контакт із публікою та на досить високому і водночас доступному рівні донести до публіки необхідну інформацію. В ході зустрічі    клієнти пробації ознайомилися з поняттям залежності та її впливом на людину, фазами і компонентами залежності, а також   прослухали поради лікаря, як її подолати, та в подальшому контролювати емоції та поведінку, щоб зберегти своє здоров’я та не вступити у конфлікт із законом, під впливом згубної звички. Учасники зустрічі жваво включались бесіду, бо більшість із них на сьогодні, як правило, перебувають у стані хронічної залежності. Деякі присутні виявили бажання пройти добровільне лікування від залежності та звернулися у індивідуальному порядку до лікаря  за консультацією та отриманням направлення.

По закінченню лекції учасники в індивідуальному порядку змогли поставити питання спеціалісту. Завершальним акордом зустрічі був приємний сюрприз від лікаря, яка пригостила присутніх смачною полуницею, вирощеною у власному саду. Ірина Петрівна закликала засуджених смакувати корисними дарами природи, які насичують організм необхідними вітамінами замість вживання згубних речовин.

.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних