A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

27 ТРАВНЯ – ДЕНЬ РОБОТИ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ.

Дата: 27.05.2021 16:26
Кількість переглядів: 1059

 

Фото без опису Депутати попередньо розглянули питання порядку денного десятої позачергової сесії селищної ради, яка відбудеться 28 травня.

Цього дня опрацьовано багато питань соціального спрямування.

З метою сприяння оздоровлення дітей Котелевської громади через механізм часткового відшкодування вартості путівки закладами оздоровлення області, на сесії планується затвердити часткове відшкодування вартості путівки за рахунок коштів селищного бюджету у розмірі 2 прожиткових мінімумів для дітей віком від 6 до 18 років, на одну дитину. Селищний голова Тетяна Корост наголосила, що основне завдання зараз оздоровити якнайбільшу кількість дітей, особливо пільгових категорій, та внесла пропозицію за рахунок місцевого бюджету 100% відшкодувати батьківську доплату вартості путівки для дітей-сиріт та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Рішення з цього питання депутати приймуть на сесії.

Обговорили внесення змін до Програми з відшкодування витрат, пов’язаних з наданням окремим категоріям громадян Котелевської громади пільг з оплати послуг зв’язку ПАТ «Укртелеком» за рішенням суду та судових витрат, Програми мотивації та стимулювання медичних кадрів громади, затвердження Програми розвитку культури та туризму Котелевської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.

Депутати попередньо розглянули зміни до бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2021 рік, які планують внести на сесійне засідання, проєкти рішень про розробку Стратегії розвитку Котелевської селищної територіальної громади на 2022 - 2027 роки, про надання дозволу виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку генерального плану населеного пункту та плану зонування території смт Котельва, про встановлення земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, встановлення єдиного податку та транспортного податку, встановлення туристичного збору на території Котелевської селищної ради, ряд інших рішень та земельних питань, 10 депутатських звернень та запитів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних