A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

23 ТРАВНЯ КОТЕЛЕВСЬКА ГРОМАДА ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЛА НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ ДЕЛЕГАЦІЮ ІЗ ІВАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, НА ЧОЛІ ІЗ СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ ТЕТЯНОЮ СВИРИДЕНКО.

Дата: 24.05.2021 09:21
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

Мета зустрічі - обмін досвідом, адже проблеми, з якими стикаються новостворені територіальні громади, є однотипними. Голова Котелевської громади Тетяна Корост розповіла іванківцям про унікальність ковпаківського краю, діяльність громади та її перспективні плани, поцікавилася як у їхній громаді реалізовують важливі соціальні проєкти.

Цього дня гості оглянули затишне приміщення Дошкільного навчального закладу «Пролісок», пройшли центром Котельви, його пам'ятними місцями, послухали цікаву розповідь про історію селища. В пам'ять про воїнів-визволителів Другої світової війни Котелевський селищний голова Тетяна Корост та Іванківський селищний голова Тетяна Свириденко поклали квіти до Скорботної матері.

Так, як наші дві громади поєднує спільна історія, пов'язана з діяльністю Двічі Героя Радянського Союзу С.А.Ковпака, гості з цікавістю відвідали його музей. Саме поблизу Іванкового у 1943 році відважно боролося партизанське з'єднання Сидора Ковпака, до якого долучилися багато місцевих жителів. Так утворився відомий Тетерівський партизанський загін.

Іванківці побували на Більському городищі – унікальній археологічній пам’ятці культурної спадщини, послухали історичні екскурси, на власні очі побачили рукотворні земляні вали та його наймиліших мешканців – бабаків.

Дружня атмосфера спілкування колег, обмін ідеями та контактами, щира розмова заклали фундамент для успішної співпраці Котелевської та Іванківської територіальних громад.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних