A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

Дата: 26.04.2021 10:31
Кількість переглядів: 422

 

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про планування і забудову територій», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Полтавська районна державна адміністрація повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Детального плану території земельної ділянки загальною площею 20,2700 га з кадастровим номером 5322280400:00:002:1008, розташованої за межами населених пунктів в адміністративних межах Полтавського району Полтавської області з метою розміщення об’єктів будівництва».

Замовник проекту: Полтавська районна державна адміністрація.

Розробник проекту: КП «Планування і забудова територій Полтавського району та здійснення архбудконтролю»

Підставою для розроблення є Розпорядження №100 Полтавської районної державної адміністрації Полтавської області, від 25 березня 2021 року «Про розробку детального плану».

З проектом Детального плану території можна ознайомитися на офіційному сайті Котелевської селищної ради, за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua (в розділі Оголошення) в строки: з 26.04.2021 року по 26.05.2021 року.

Адреса за якою можуть надсилатися пропозиції: Полтавська районна державна адміністрація, вул. Шевченка, 5, Полтава, Полтавська область, 36000

Розгляд пропозицій буде здійснюватися в термін з 26.04.2021 року по 26.05.2021 року.

Громадські слухання будуть проведені 14.05.2021р. о 10 год. 00 хв. в режимі онлайн, на базі Google платформи (сервіс Google Meet), у форматі відео-зустрічі, за посиланням https://meet.google.com/fsr-exps-fzs .

Заплановані інформаційні заходи: прилюдне онлайн експонування на офіційному сайті Полтавської районної державної адміністрації та презентація проекту під час проведення громадських слухань.

 

З графічними матеріалами можна ознайомитися за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних