A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

26 КВІТНЯ ПРОВЕДЕНІ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Дата: 28.04.2021 13:40
Кількість переглядів: 1065

 

Фото без опису Депутати попередньо розглянули питання порядку денного дев’ятої чергової сесії, що відбудеться 30 квітня.

Обговорено звіт про виконання селищного бюджету за І квартал 2021 року та зміни до бюджету на цей рік, рекомендації для обрахунку мінімальної суми річного доходу, отриманого від продажу власної сгпродукції та 190 земельних питань.

Найбільшу активність у депутатів викликали питання пов’язані з діяльністю Комбінату комунальних підприємств. Розглянуто проект Програми фінансової підтримки підприємства, основною метою розробки якої є зміцнення матеріально-технічної бази та створення необхідних умов праці його працівників. Обговорено проект рішення про створення наглядової ради КП «Комбінат комунальних підприємств» та встановлення нового тарифу на централізоване водопостачання. Економічне обґрунтування необхідності зміни тарифів та його розміру депутатам представили головний економіст комунгоспу Ніна Бережна та начальник відділу економічного розвитку, проектного менеджменту та інвестицій виконавчого комітету Сергій Ковпак. Після детального розгляду, члени комісій підтримали винесення даного питання на розгляд сесії селищної ради.

На комісіях також розглянуто зміни до Програми запобігання виникненню та території громади надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та захисту населення на 2021 рік, проекти Комплексної програми охорони навколишнього середовища на 2021-2023 рокита та Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища громади.

Попередньо підтримано створення при селищній раді Молодіжної ради, розглянуто рішення про надання одноразової допомоги у сумі 1000 грн. 78 ліквідаторам, вдовам та дітям до 6 років до 35-роковин Чорнобильської катастрофи, матеріальної допомоги на лікування 7 громадянам та одноразову матеріальну допомогу жителю громади, який вперше бере участь в АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних