A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Робоча зустріч із заступником селищного голови Ольгою Саєнко та представниками служб громади

Дата: 09.04.2021 15:22
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

09 квітня  начальником Котелевського  районного сектору філії Центру пробації в Полтавській області Оленою Безсмертною ініційовано зустріч із заступником селищного голови Ольгою Саєнко та представниками служб громади, які співпрацюють зі службою пробації.

У ході зустрічі обговорено питання взаємодії служб в рамках виконання заходів пенітенціарної пробації та визначено алгоритм допомоги особам, які готуються до звільнення з місць позбавлення або обмеження волі, щодо трудового та побутового влаштування за обраним місцем проживання, влаштування, у разі потреби, до закладів охорони здоров’я, а також сприяння в адаптації до життя у суспільстві.

Крім того обговорено питання заходів з наглядової пробації, а саме взаємодії організацій-партнерів, що включені до Банку ресурсів та співпрацюють зі службою пробації для забезпечення зниження рівня криміногенних потреб клієнтів.

Підводячи підсумки,  учасниками зустрічі  зазначено, що пенітенціарна  пробація відіграє важливу роль у сприянні соціальній адаптації і поверненні у суспільство звільнених громадян,а  також  наглядова пробація відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки громади, тому потрібно взаємодіяти  на засадах партнерства. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних