A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ЗА МИНУЛИЙ ТИЖДЕНЬ У КОТЕЛЕВСЬКІЙ ГРОМАДІ НА КОРОНАВІРУС ЗАХВОРІЛИ 48 ГРОМАДЯН, З НИХ, 24 ЛИШЕ ЗА ОСТАННЮ ДОБУ.

Дата: 05.04.2021 11:15
Кількість переглядів: 1344

Фото без опису

Швидке поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19 та темпи вакцинації стали головною темою обговорення під час щотижневої відеонаради у голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова та наради, яку по закінченню провела селищний голова Тетяна Корост із начальниками структурних підрозділів та головними лікарями закладів охорони здоров’я громади.

Всі стурбовані тим, що хвороба стрімко поширюється, бо люди не зовсім свідомо та відповідально ставляться до суворого дотримання норм карантину.

За інформацією медиків, станом на 5 квітня 2021 року з цією важкою хворобою борються 76 жителів громади, з них, 65 - проходять амбулаторне лікування під наглядом сімейних лікарів. У стаціонарному відділенні Лікарні планового лікування перебувають 27 осіб із середнім і тяжким перебігом : 12 – з підтвердженням на COVID-19, 8 – з підозрою, 7 – вже перенесли коронавірусну хворобу та зараз лікують її тяжкі наслідки. Всі стаціонарні хворі потребують кисневої підтримки.

Котелевські медики відмічають збільшення задавнених випадків. Не в лікарню, а навіть до сімейного лікаря люди звертаюся на 7-8 день після початку захворювання. До останнього перебувають вдома, скупляють в аптеках антибіотики та займаються самолікуванням.

Ситуація стає надзвичайно складною, навантаження на лікарів зростає. Голова громади ще раз закликала всіх керівників забезпечити суворе дотримання норм карантину, щоб призупинити розповсюдження хвороби, дала доручення проаналізувати стан поширення коронавірусу на території громади та причини різкого зростання захворювання.

На нарадах також обговорили стан реалізаціі в області Програми сприяння залученню інвестицій, формування позитивного іміджу та розвитку міжнародного економічного співробітництва Полтавської області на 2021-2023 роки, хід підготовки до відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних