A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ОБ'ЄДНУЄМОСЯ, ЩОБ ЗРОБИТИ НАШУ ГРОМАДУ ЧИСТОЮ ТА ОХАЙНОЮ !

Дата: 30.03.2021 11:13
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

Щороку з першими теплими весняними днями стартує двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. У Котелевській громаді вже все детально спланували: визначили об’єкти, об’єм необхідних робіт та закріпити відповідальних за їх виконання.

Про те, як разом навести лад на території громади, йшла мова на засіданні виконавчого комітету, яке 29 березня провела селищний голова Тетяна Корост.

Членів виконкому, старост сіл, начальників структурних підрозділів, керівників підприємств та організації ознайомлено із переліком першого етапу робіт з благоустрою, які потрібно провести вже протягом цього тижня. Увагою охоплено всі території шкіл, дитсадків та позашкільних закладів, закладів охорони здоров’я, підприємств та установ, релігійних організацій та закладів торгівлі всієї громади. В належний санітарний стан планується привести парки, сквери, пам’ятники і меморіальні знаки, зупинки громадського транспорту, лісосмуги та інше. Не оминуть занедбані території об’єктів інфраструктури, які вже довгий час не працюють. Велика увага приділятиметься озелененню, адже заплановано висадити багато саджанців дерев і кущів.

Голова громади зобов’язала всіх старост сіл, керівників підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, привести в належний санітарний стан закріплені та прилеглі до них території. Закликала упорядковувати не для «галочки», а по-хазяйськи – побілити і покрасити, обрізати дерева, де старі - викорчувати, а на їх місце обов’язково посадити молоді саджанці, сміття та гілля вивезти. Необхідно звернути увагу на дитячі майданчики та перевірити їх безпечність, якщо поряд із закріпленим об’єктом захаращена територія - не полінуватися і прибрати.

Окраса будь-якого населеного пункту – це чисті вулиці та провулки. При селищній раді буде створена робоча група, яка проведе об’їзд всіх вулиць і провулків селища, визначить, де потрібно упорядкувати, чи грейдерувати дорогу, обрізати дерева тощо.

До всіх робіт із благоустрою планується залучити окрім працівників підприємств, установ та організацій, депутатів селищної ради, активістів, приватних підприємців, безробітних, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, та всіх, небайдужих жителів громади.

Наступним етапом двомісячника благоустрою стане упорядкування 15 кладовищ громади.

Селищна рада запрошує всіх жителів громади долучитися до цієї доброї справи. ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЗРОБИМО КОТЕЛЕВСЬКУ ГРОМАДУ ЧИСТОЮ ТА ОХАЙНОЮ !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних