A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

НА ТЕРИТОРІЇ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВВОДЯТЬСЯ ДОДАТКОВІ ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ ТА ОБМЕЖЕННЯ

Дата: 25.03.2021 08:50
Кількість переглядів: 919

Фото без опису

До уваги жителів Котелевської громади! Сьогодні, 24 березня відбулося термінове засідання місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому розглянуто лист керівника робіт з ліквідації наслідків медико –біологічної ситуації, пов’язаної з COVID-19, на території Полтавської області Дмитра Луніна щодо аналізу епідемічної ситуації відповідно до індикаторів рівнів, визначених Кабінетом Міністрів України, які вказують на суттєве погіршення та різкий рівень росту захворюваності на території Котелевської селищної ради. За період 15-21 березня 2021 року епідемічний поріг захворюваності значно перевищено, хвороба швидко поширюється. Показники свідчать про віднесення території громади до зони «ЧЕРВОНОГО РІВНЯ».

Щоб запобігти поширенню COVID-19, комісія прийняла рішення про введення на території Котелевської селищної ради додаткових протиепідемічних заходів та обмежень, зокрема, ?з 00 год 00 хв 25.03.2021 року суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), ЗАБОРОНЕНО ???? приймати відвідувачів, крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Ще раз нагадуємо, що на території громади продовжують діяти карантинні обмеження, запроваджені рішенням місцевої комісії ТЕБ та НС 19 березня, а саме:

?? заборона на приймання відвідувачів у закладах культури і проведення культурних масових заходів (розважальних, соціальних, рекламних та інших);

?? заборона на роботу розважальних закладів (дискотеки, нічних клубів тощо).

?З 22 березня учні 5-11 класів шкіл Котелевської селищної громади вже переведені на дистанційну форму навчання, а школярі 1-4 класів найбільш масового опорного закладу Котелевської гімназії №1 імені С.А. Ковпака відвідують заняття почергово.

?Посилені заходи нагляду та контролю за виконанням протиепідемічних заходів в закладах торгівлі та під час пасажирських перевезень.

??Ще раз закликаємо всіх жителів громади з розумінням та усією відповідальністю віднестися до дотримання карантину. Одягайте маски, дотримуйтесь соціальної дистанції, уникайте перебування у місцях масового скупчення людей, часто мийте руки та користуйтеся антисептиками, коли хворієте, залишайтеся дома, і, обов’язково, зателефонуйте своєму сімейному лікарю!

БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЗДОРОВ’Я І ЗДОРОВ’Я ТИХ, ХТО ПОРУЧ, АДЖЕ ТІЛЬКИ ТАК МИ ЗМОЖЕМО СТРИМАТИ ПОШИРЕННЯ ЦЬОГО НЕБЕЗПЕЧНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних