A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в усіх регіонах України проходять урочисті пам’ятні заходи

Дата: 16.02.2022 15:02
Кількість переглядів: 300

15 лютого 2022 року до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в усіх регіонах України проходять урочисті пам’ятні заходи і церемонії, покладання квітів до пам’ятних знаків, проведення мітингів-реквіємів, зістрічі з учасниками бойових дій. 

При «Університеті третього віку» на «Літературно-мистецькому факультеті» для отримувачів соціальних послуг відділення денного перебування відбулася тепла зустріч з ветераном Збройних  Сил України, підполковником запасу, старшим пілотом вертоліта Мі-8, воїном інтернаціоналістом в Республіці Афганістан Миколою Івановичем Дрюком – засновником Котелевської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану. 

Микола Іванович  розповів про службу в Збройних Силах та про бойовий шлях в Республіці Афганістан, згадав про своїх друзів, з якими пліч о пліч пройшов пекло  війни.  Присутні заходу схилили голови перед пам’яттю полеглих воїнів та хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять. Підтримувала і була поряд дружина Миколи Івановича Світлана, а дружина це надійний тил, на якому лежать всі обов’язки. Гордиться ветеран  своїми синами Олександром та

Іваном, які продовжили династію свого батька.

           Висловила теплі слова подяки та подарувала квіти воїну інтернаціоналісту, директор територіального центру Наталія Іванівна Дудченко.

На зібранні звучали пісні  у виконанні Бориса Даценка, власний вірш читала Олена Дорофеєва.

            Честь і слава вам,шановні ветерани Афганістану, ми пишаємося вами, горді тим, що поруч з нами живуть мужні, відважні, рішучі чоловіки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.