A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

20 січня 2022 року при Університеті третього віку на «Літературно - мистецькому» факультеті проведено захід до Дня соборності і Свободи України на тему «Живи моя держава, Україно!»

Дата: 20.01.2022 17:30
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

20 січня 2022 року при Університеті третього віку на «Літературно - мистецькому» факультеті   проведено захід до Дня соборності і Свободи України на тему «Живи моя держава, Україно

Розпочали свято зі слів про рідний край, рідну землю, Батьківщину, Україну. Які це прості і разом з тим прекрасні і святі для нас слова. Рідний край починається для нас не лише з хрещатого барвінку, верби та калини, без яких, як кажуть, немає України, а й із маминої колискової пісні, батьківського дому.

День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всіце один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити. 

Відвідувачка відділення денного перебування Олександра Сова зачитала вірш про Україну, а Ніна Сідлецька разом з Тетяною Калюх заспівали Гімн України. Звучали записи пісень Ірини Зінковської «Нехай квітує Україна», Катерини Бужинської «Україна моя» та Ірини Федишин «А у нас на Україні», «Пісня про Україну».

По закінченню свята всім присутнім побажали зберігати силу духу, бадьорість і оптимізм. Нехай в кожній родині панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння!

День Соборності України – день, який символізує єдність земель України. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всіце один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних