Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПЕРШИЙ РОБОЧИЙ ДЕНЬ НОВОГО 2022 РОКУ ДЛЯ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗПОЧАВСЯ ІЗ ПРИЄМНОЇ ПОДІЇ

Дата: 04.01.2022 13:35
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

4 січня у селищі урочисто відкрили ще одну амбулаторію сімейної медицини. Це вже 4 амбулаторія в Котельві та діятиме вона на території «Червоної». Жителі цього мікрорайону протягом батьох років були змушені долати кілометри, щоб звернутися за медичною допомогою до сімейного лікаря.

Право урочисто перерізати стрічку надано селищному голові Тетяні Корост та голові правління СВК «Батьківщина» Сергію Гришку. Саме завдяки ініціативі голови громади, значній фінансовій підтримці СВК «Батьківщина» та відповідальній праці бригади будівельників на чолі із Валерієм Золотоусом вдалося за досить короткий термін провести в приміщенні капітальний ремонт.

Оновлене приміщення оснащено сучасним обладнанням та медичними матеріалами, кошти на це виділено із місцевого бюджету. Для надання первинної медичної допомоги облаштували просторий світлий кабінет сімейного лікаря, маніпуляційну, кабінет щеплень та палату денного стаціонару на 2 ліжка, санітарні кімнати. Дана амбулаторія забезпечена автомобілем.

Врахували прохання жителів мікрорайону - відкрили тут аптечний пункт.

В новій амбулаторії мешканців обслуговуватиме наймолодший в громаді сімейний лікар Альона Баденко, яка не дивлячись на свій молодий вік, є знаним фахівцем своєї справи. Навіть в день відкриття до неї вже вишикувалася черга із пацієнтів.

Надавати якісні медичні послуги мешканцям мікрорайону «Червона» їй допомагатимуть 3 медичні сестри.

Щоб нова амбулаторія успішно працювала і в ній панувала здорова атмосфера, за давньою традицією протоієрей Свято-Троєцького храму Роман Довганич провів обряд освячення приміщення. Він також подарував медикам оберіг - ікону Святого Пантелеймона - цілителя, до якого віруючі припадають в надії одужати від різних захворювань.

Святкового настрою всім додали щедрівки від артистів Будинку культури «Скіфія», які засівали зернами добра, щастя та благополуччя.

По закінченню голова громади Тетяна Корост щедро розділила між всіма учасниками святкового заходу запашний коровай, щоб і надалі спільна злагоджена праця в громаді була такою результативною.

Нехай же це відкриття нової амбулаторії стане гарним стартом для добрих справ у Котелевській громаді у 2022 році!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних