A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

В КОТЕЛЕВСЬКІЙ ГРОМАДІ АКТИВНО РОЗПОЧАЛИ ВТІЛЮВАТИ В ЖИТТЯ ЗАХОДИ ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НА 2022 РІК

Дата: 13.01.2022 13:31
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

Загалом, планів на цей рік намітили багато. Для того, щоб їх реалізувати шляхом залучення коштів з різних джерел, перш за все необхідно виготовити проєктно-кошторисну документацію. Без цього неможлива участь у будь-якій програмі чи проєкті.

????12 січня під час засідання виконавчого комітету Котелевської селищної ради прийнято рішення про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації на об’єкти соціальної сфери на території Котелевської селищної територіальної громади.

?Після її виготовлення громада матиме можливість провести:

?капітальний ремонт фасаду КЗК «Будинок культури «Скіфія»;

?капітальний ремонт Котелевського опорного закладу загальної середньої освіти № 2 І-ІІІ ступенів (термомодернізація фасаду спортивної зали, цоколя основного приміщення з відновленням елементів благоустрою);

?реконструкцію комплексу будівель Опорного закладу Котелевської гімназії №1 ім. С.А. Ковпака;

?встановити системи автоматичної пожежної сигналізації в закладах освіти Котелевської селищної територіальної громади.

Всього члени виконавчого комітету розглянули, обговорили і прийняли відповідні рішення із 11-и питань, які стосувалися встановлення опіки над дітьми-сиротами, надання дозволу на вчинення правочинів із нерухомим майном, право власності на яке набудуть діти.

Утворено також Координаційну раду у справах дітей при виконавчому комітеті Котелевської селищної ради, підведено підсумки стану виконання заходів щодо соціального захисту дітей та попередження дитячої бездоглядності, безпритульності, злочинності та правопорушень у 2021 році, затверджено План невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та протидії торгівлі людьми на території громади на 2022-2025 роки та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних