Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації

Дата: 10.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 320

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації 

«Детальний план території земельної ділянки, обмеженої вул. Дружби, вул. Полтавський шлях, вул. Радченка в смт Котельва  Полтавської області"

  1. Повна назва документа державного планування:

           «Детальний план території земельної ділянки, обмеженої вул. Дружби, вул. Полтавський шлях, вул. Радченка в смт Котельва Полтавської області».

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Котелевська селищна рада, за адресою: 38600, Полтавська область, Полтавський район, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, буд. 224.

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) Дата початку та строки здійснення процедури:

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки було розміщено на офіційному сайті Котелевської селищної ради за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua та в газеті «Полтавський вісник» № 29 - 05.10.2021 рік.

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку розміщено 10.12.2021р. на офіційному сайті Котелевської селищної ради за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua (в розділі Оголошення) та в газетах «Полтавський вісник» від 09.12.2021р. № 49, газета «Зоря Полтавщини» від 10.12.2021р. № 88.

б) Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Надання Пропозицій і зауважень із зазначенням ПІБ, місця проживання, особистим підписом; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника, подаються для реєстрації до адмінприміщення за адресою: 38600, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 223 (каб. № 39), інформація за тел. (05350) 2-15-58, протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному сайті, за посиланням https://kotelevska-gromada.gov.ua.

Дата початку процедури громадського обговорення звіту СЕО - 10.12.2021р..

в) Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання проводяться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні».

Громадські слухання щодо містобудівної документації та заяви про визначення обсягів СЕО проведено 18.10.2021 р..

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування та  звітом про стратегічну екологічну оцінку:

 Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Котелевської селищної ради, за адресою: 38600, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 223 (каб. № 39).  Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій та проведення громадських слухань -  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Котелевської селищної ради Волотковська Людмила Володимирівна.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

 офіційні веб - сайти Міністерства екології та природних ресурсів України (menr.gov.ua), Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації (http://www/eco-poltava.gov.ua).

4.      Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

При розробці звіту про СЕО була відсутня необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

 

 

 

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки, обмеженої вул. Дружби, вул. Полтавський шлях, вул. Радченка в смт Котельва Полтавської області»

 

«Детальний план території земельної ділянки, обмеженої вул. Дружби, вул. Полтавський шлях, вул. Радченка в смт Котельва Полтавської області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних