A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

КОТЕЛЕВСЬКА ГРОМАДА УВІЙШЛА ДО СКЛАДУ ПЕРШИХ 30 ГРОМАД, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЕКСПЕРТНУ ДОПОМОГУ ЗІ СТВОРЕННЯ ЦНАП ВІД ПРОЄКТУ PROSTO

Дата: 10.12.2021 10:34
Кількість переглядів: 916

Фото без опису

КОТЕЛЕВСЬКА ГРОМАДА УВІЙШЛА ДО СКЛАДУ ПЕРШИХ 30 ГРОМАД, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЕКСПЕРТНУ ДОПОМОГУ ЗІ СТВОРЕННЯ ЦНАП ВІД ПРОЄКТУ PROSTO

Шведсько-український проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» оприлюднив перші тридцять громад, які отримують експертну допомогу зі створення та модернізації ЦНАП. Особливий акцент буде приділений підтримці громад у створенні та модернізації ЦНАП, покращенні доступу мешканців до послуг, налагодженню діалогу між жителями та керівництвом громад.

З 95 заявок, отриманих від ОМС, 91 заявка була розглянута комісією, до складу якої увійшли представники Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку громад та територій України та експертів Проєкту.

За результатами засідання комісії, обрано 30 громад, які отримують підтримку в першу чергу, і Котелевська селищна територіальна громада вже остаточно серед них. Перша зустріч із координаторами проєкту відбудеться вже 20 грудня цього року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних