A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

СЬОГОДНІ У КОТЕЛЕВСЬКІЙ ГРОМАДІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ПОБУВАВ ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРО ЛУНІН

Дата: 26.11.2021 19:29
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

СЬОГОДНІ У КОТЕЛЕВСЬКІЙ ГРОМАДІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ПОБУВАВ ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРО ЛУНІН, який ознайомився з ходом реалізації І черги реконструкції будівлі початкової школи Котелевської гімназії № 1. Цей проєкт здійснюється в рамках державної програми «Спроможна школа для кращих результатів» за рахунок субвенції з державного бюджету у сумі 28464,8 тис. грн. та співфінансування з місцевого бюджету в сумі 3750,723 тис. грн.

Дмитро Лунін разом із головою громади Тетяною Корост оглянув масштаби вже зробленого. Враховуючи стислі терміни, що залишилися до закінчення строку реалізації І черги, порекомендував підрядній організації посилити темпи будівельних робіт, а селищній раді вже розпочати тендерні процедури за рахунок місцевого бюджету на ІІ чергу із добудови спортивної зали. Це дасть змогу претендувати на першочерговість у державному фінансуванні за рахунок державних субвенцій та інших держпрограм.

Головний корпус гімназії №1 також потребує оновлення та модернізації, тому для цього вже потрібно виготовляти проєктно-кошторисну документацію - наголосив він, адже оновлювати заклад необхідно комплексно, щоб забезпечити якісний освітній процес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних