A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ. МАЙНОВІ, ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ ТА РІЗНЕ (ІV частина).

Дата: 29.10.2021 15:51
Кількість переглядів: 1076

Фото без опису

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

МАЙНОВІ, ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ ТА РІЗНЕ (ІV частина).

26 жовтня 2021 року відбулася 16 чергова сесія селищної ради.

????З метою впорядкування обліку комунального майна, що розташоване на території Котелевської громади, депутатами було прийняті рішення щодо:

????ЗАКРІПЛЕННЯ МАЙНА В ОПЕРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗА КОТЕЛЕВСЬКОЮ ЛІКАРНЕЮ ПЛАНОВОГО ЛІКУВАННЯ (7 службових квартир);

????ІНІЦІЮВАННЯ ПЕРЕДАЧІ ІЗ ДЕРЖАВНОЇ У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ КОТЕЛЕВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРИМІЩЕННЯ СТАЦІОНАРНОГО ВІДДІЛЕННЯ ТЕРЦЕНТРУ у с.Деревки.

????Враховуючи, що при проведенні ремонтних робіт приміщення за адресою вул. Полтавський шлях, 214, смт Котельва (готель) та облаштуванні площі перед Будинком культури «Скіфія», виникла необхідність проведення додаткових робіт (влаштування опалення, електротехнічні роботи, бетонування пандусів, облаштування сходів, укладання плитки, парапетних плит та інше), депутатами було надано ДОЗВІЛ НА КОРИГУВАННЯ ВІДПОВІДНОЇ ПРОЕКТНО-КОШТОРИСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

????Наступними було розглянуто 132 ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ. За заявами громадян, установ та підприємств було:

???? припинено право користування 21 земельною ділянкою;

???? внесено зміни до 9 рішень селищної ради (зміни уточнюють цільове призначення земельної ділянки, площі та кадастрові номера земельних ділянок);

???? затверджено технічну документацію чи проекти землеустрою та передано громадянам у приватну власність 62 земельні ділянки;

????надано дозволи громадянам на розробку технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, ведення особистого селянського господарства (6 ділянок) та на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, для ведення особистого селянського господарства та ведення індивідуального садівництва (34 ділянки).

Селищною радою розпочато підготовку щодо формувань земельних ділянок:

????для електронних торгів у формі аукціону -13, 4375 га;

???? для створення громадських пасовищ – 15 га;

???? для ведення лісового господарства – 95 га.

Відділу освіти та молоді селищної ради передано у постійне користування територію колишньої ЗОШ № 5 - 1,6083 га, для можливості виготовлення відповідної проектно-кошторисної документації на ремонтні чи будівельні роботи.

З метою залучення коштів до дохідної частини бюджету громади, шляхом отримання орендної плати за користування земельними ділянками, депутатами був наданий дозвіл СТОВ «Скіф» на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під полезахисними лісовими смугами орієнтовною площею 9, 5 га.

????У різному селищний голова Тетяна Корост повідомила про створення депутатської фракції «За майбутнє» з числа депутатів Котелевської селищної ради восьмого скликання, у складі: Лійка Віктора Анатолійовича – голови фракції; Салівона Сергія Петровича – секретаря фракції та Сідько Світлани Іванівни – члена фракції.

Відповідно до статті 27 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статей 118 – 119 Регламенту Котелевської селищної ради восьмого скликання (зі змінами) фракція вважається створеною з моменту її реєстрації та оголошення про це на засіданні сесії.

Усього на сесії були присутніми 23 депутати. Наталія Ілюха, Олександр Ілюха та Світлана Сідько були відсутніми з поважних причин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних