A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

8 ВЕРЕСНЯ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 08.09.2021 14:22
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

8 ВЕРЕСНЯ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ, яке провела Котелевський селищний голова Тетяна Корост.

Найбільше питань порядку денного стосувалися захисту прав дітей громади. Прийняті рішення щодо доцільності позбавлення 2-х батьків батьківських прав та про визначення місця проживання малолітньої дитини. Надано дозвіл на вчинення правочину із нерухомим майном, право користування яким мають діти.

На виконкомі затверджено протокол засідання конкурсної комісії з оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів на території селищної територіальної громади. За підсумками конкурсу виконавцем даних послуг визначено Котелевський комбінат комунальних підприємств.

11 вересня у Котельві заплановані масові заходи, присвячені Дню селища та 78-й річниці визволення від фашистських загарбників. Члени виконкому затвердили план заходів та обговорили основні етапи свята.

Погоджено реєстрацію змін до Колективного договору, укладеного між адміністрацією та трудовим колективом Будинку дитячої та юнацької творчості і Колективного договору, укладеного між адміністрацією та трудовим колективом Інклюзивно-ресурсного центру Котелевської селищної ради, розміщення об’єктів із надання послуг у сфері розваг та виїзної торгівлі фізичній особі – підприємцю, тощо.

По завершенню засідання селищний голова проінформувала присутніх про хід реалізації в громаді проєктів із реконструкції та ремонту об’єктів соціальної сфери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних