A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПРЕДСТАВНИКИ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ «РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ»

Дата: 10.09.2021 09:13
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

ПРЕДСТАВНИКИ КОТЕЛЕВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ «РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ». У цьому заході, який відбувся 9 вересня в Одесі , взяли участь заступник селищного голови Ольга Саєнко і начальник відділу освіти та молоді селищної ради Інна Назарко.

Це вже другий форум, що проводиться у межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Першої леді Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством економіки, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування», Одеською обласною державною адміністрацією та Одеською міською радою.

У форумі взяли участь Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька, голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький і Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Вони разом із представниками п’яти областей – Одеської, Полтавської на чолі із заступником голови облдержадміністрації Дмитром Луніним, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, обговорили важливі та актуальні для всіх питання. Йшлося про розбудову системи здорового харчування та модернізацію харчоблоків у школах, процес переходу на систему управління безпечністю харчових продуктів НААСР.

Комплексне оновлення шкільного харчування українських школярів –важливий та водночас складний процес. Котелевська громада вже активно працює в даному напрямку: найближчим часом у школах громади вже будуть встановлені сучасні харчоблоки, проводиться навчання кухарів і активно йде процес впровадження нового шкільного меню.

На форумі в Одесі побачено і почуто багато нового і цікавого. Все це обов’язково буде використано під час впровадження нової системи дитячого харчування у закладах освіти нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних