A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території с. Деревки Полтавського району Полтавської області»

Дата: 19.08.2021 09:54
Кількість переглядів: 446

 

 

Повідомлення

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території с. Деревки Полтавського району Полтавської області»

 

            Відповідно до ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», ЗУ «Про основи містобудування», ЗУ «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», у зв’язку з розробленням містобудівної документації, Котелевська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території с. Деревки Полтавського району Полтавської області»

Розроблення проєкту «Генеральний план с. Деревки Полтавського району Полтавської області» викликано потребою у впорядкуванні існуючих та виділенні нових територій для подальшого містобудівного та соціально-економічного розвитку населеного пункту.

Замовник проекту: Виконавчий комітет Котелевської селищної ради.

Розробник: ТОВ «Консультаційний центр».

Підставою для розроблення є рішення дев`ятої сесії Котелевської селищної ради восьмого скликання від 30 квітня 2021 року № 1006 «Про надання дозволу виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку генерального плану населеного пункту та плану зонування території с. Деревки Полтавської області».

           Для ознайомлення проєкт містобудівної документації буде розміщено з 19.08.2021 року по 19.09.2021 року в приміщенні Котелевської селищної ради за адресою: 38600, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 223 (каб. № 39).

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій та проведення громадських слухань -  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Котелевської селищної ради Волотковська Людмила Володимирівна.

Пропозиції, що містять обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил, у письмовому вигляді із зазначенням ПІБ, місця проживання, особистим підписом подаються для реєстрації з 19.08.2021 року по 19.09.2021 року до Котелевської селищної ради за адресою: 38600, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 221 (каб. № 39), інформація за тел. (05350) 2-12-50).

Пропозиції громадськості реєструються та розглядаються у місячний строк з дня їх надходження. Пропозиції подані після встановленого терміну, залишаються без розгляду.

  Громадські слухання та презентація проєкту містобудівної документації відбудуться 14 вересня 2021 року о 14 год. 00 хв. за адресою: 38611, с. Деревки, вул. Шкільна, 1 (КЗ «Деревківський СБК»).

 

Пояснювальна записка_основні положення

Пояснювальна записка _план зонування території

Схема розташування в системі розселення

План існуючого використання території

Модель перспективного розвитку

Генеральний план_основне креслення

План зонування території


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних