Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ДЛЯ КЛІЄНТІВ ПРОБАЦІЇ ПРОВЕДЕНО ВЕБІНАР "ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ- ЗАПОРУКА МАТЕРІАЛЬНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ"

Дата: 06.07.2021 15:12
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

05 липня  2021 року Котелевський районний сектор пробації  спільно із Котелевською філією Полтавського обласного центру зайнятості організував для клієнтів пробації вебінар з використанням програми Zoom на тему «Офіційне працевлаштування – запорука матеріального благополуччя».  До вебінару були запрошені особи, які нещодавно отримали статус безробітного аби переглянути ярмарок вакансій, запропонованих центром зайнятості та додатково прослухати інформацію про умови перебування  у центрі зайнятості. Також участь у вебінарі взяли особи, які мають намір звернутися для отримання  статусу безробітного  чи отримання роботи, яка могла б їх зацікавити та особи, що на даний час мають неофіційну роботу.  Роз’яснення для клієнтів пробації надавала заступник начальника Котелевської філії Наталія Бондаренко. 

Наталія Іванівна детально висвітлила всю інформацію, яка цікавила клієнтів пробації. Пояснила переваги офіційного працевлаштування щодо соціальної та економічної захищеності. Спеціаліст роз’яснила, що на період карантину отримання статусу безробітного та допомоги по безробіттю відбувається з першого дня після реєстрації.  Крім того учасникам роз’яснено питання, щодо порушень, за які можуть скорочуватись виплати по безробіттю.

Всі присутні ознайомилися із основними вимогами щодо отримання статусу безробітного та  прослухали вичерпні відповіді на свої запитання.

Не зважаючи на карантинні заходи,працівники сектору  продовжують співпрацю із місцевим центром зайнятості з метою соціалізації клієнтів пробації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних