A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ВЕСЕЛО, КУРАЖНО, НЕОРДИНАРНО ТА КАЗКОВО!

Дата: 01.06.2021 13:52
Кількість переглядів: 1571

Фото без опису

Традиційний святковий захід для дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей та сімей, де батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей сімей, що опинились у складних життєвих обставинах, зокрема діти клієнтів пробації організували Голова громадської організації “Сила добра і любові” Наталія Прийма, за сприяння служби у справах дітей селищної ради (начальник Тетяна Коваленко) та Центру соціальних служб (директор Сергій Салівон). Спонсором заходу виступила мережа магазинів “Рідне Село”.

1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей до затишної зали кафе “Калина” завітали 16 дітлахів. Їх по справжньому весело зустріла група модернових аніматорів. Казковий світ мульт-героїв був справжньою несподіванкою для дітей.

Усі дорослі ретельно готувалися до зустрічі з юними гостями, бо дуже хотіли побачити щасливих та усміхнених дітей, подарувати їм незабутні емоції та гарний настрій!

Тепле привітання Наталії Прийми зворушило щирі маленькі серця: “Ви — особливі! Отримайте сьогодні шквал позитивних емоцій! Ростіть і навчайтесь, співайте і танцюйте, грайтеся та розвивайтеся! Бажаємо вам завжди мати радість та багато друзів! Будьте щодня здорові та щасливі!”.

Приєдналася до привітання і секретар селищної ради Наталія Сідненко, яка побажала дітлахам посмішок, щасливих митей в житті та наснаги!

Розваги, ігри, вікторини, сюрпризи, конкурси сприяли тому, що дитячі очі світилися цікавістю та щастям.

Неймовірно приємним був захід для естетичного виховання дітей на тему “Мій рідний край та дитячі мрії”, проведений за святковим столом громадським діячем Аліною Пигидою.

Звичайно, не обійшлося без подарунків кожному юному гостю, від селищного голови Котелевської селищної територіальної громади Тетяни Корост.

Ця зустріч з дитинством усім учасникам свята додала впевненості та віри у добро. Щирі справи завжди лишають світлий слід у душах та на все життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних