A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ МАТЕРІ

Дата: 07.05.2021 14:40
Кількість переглядів: 1003

Незабаром в Україні відзначатиметься День матері, свято, яке вшановує матусь - берегинь сім'ї та домашнього вогнища. 7 травня щирі вітання від селищного голови Тетяни Корост приймала мама – патронатний вихователь Наталія Тютюнник із Деревок, яка окрім 5 своїх дітей, огортає теплом ще 3 діток, позбавлених батьківського піклування, мама загиблого воїна АТО Артура Латченка Раїса Кадин із Більська, Олена Чернега – волонтер, мама 5 дітей, яка переймається проблемами інших та допомагає землякам у збиранні коштів на лікування.

Зі святом також привітали багатодітну маму Тетяну Зінченко, яка з початку війни на сході України змушена була разом з родиною переїхати до Більська. Вона разом із чоловіком виховує 5 дітей.

Подарунки та квіти матусям, розвиваючі ігри для їх дітей вручили заступник селищного голови Ольга Саєнко, начальник служби у справах дітей Тетяна Коваленко, директор центру соціальних служб Сергій Салівон, представник Котелевського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Корольов та старости сіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.