A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ПРО БЛАГОУСТРІЙ, ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПЕРЕМОГИ ТА ПРОВЕДЕННЯ ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Дата: 05.05.2021 14:39
Кількість переглядів: 1024

Фото без опису

5 травня говорили на щотижневій нараді, яку провела селищний голова Тетяна Корост із начальниками структурних підрозділів, представниками підприємств та організацій, настоятелями храмів.

Перш за все селищний голова подякувала всім, хто долучився до двомісячника благоустрою, хто впорядковував селище і села громади, кладовища та інші громадські місця. Зроблено багато всього, але ще більше необхідно зробити в перспективі.

На даний час вже проводяться роботи із озеленення селища, грейдерування вулиць та асфальтування під’їздів до Миколаївського і Троєцького кладовищ.

Керівниицтву Котелевського автодору було наголошено на необхідності привести в належний вигляд селищні зупинки громадського транспорту, а відділу культури, спорту та туризму долучитися до їх художнього оформлення. Дано доручення завезти пісок на кладовища, упорядкувати пам’ятники та братські могили, території навколо трансформаторів.

Обговорено формат відзначення в громаді Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги, які відбудуться вже через кілька днів. У зв’язку із карантином цього року традиційна хода Пам’яті та мітинг-реквієм біля Меморіалу Слави не проводитимуться. 8 і 9 травня запрошують всіх жителів громади вшанувати пам’ять воїнів Другої світової війни покладанням квітів до пам’ятників, меморіалів та братських могил. У закладах культури в онлайн-режимі відбудуться тематичні заходи. Традиційно особливу увагу в ці дні приділять ветеранам, яких вже залишилося дуже мало. У переддень свята вони прийматимуть вітання від представників підприємств, установ та організацій.

Остаточне рішення з приводу проведення поминальних днів в громаді буде прийняте після засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації з даного питання. Про результати жителів громади буде повідомлено додатково.

Ситуація із захворюванням на СOVID-19 в громаді не дає приводу розслаблятися. Станом на 05.05.2021 на кононавірусну інфекцію хворіють 43 жителів громади (в тому числі за минулу добу – 11), 23 особи проходять амбулаторне лікування під наглядом сімейних лікарів, 20 – лікуються стаціонарно. Із 5 травня у всіх школах відновлено навчання, тому селищний голова наголосила начальнику відділу освіти та молоді Інні Назарко на необхідності постійного контролю за чітким дотриманням учнями всіх карантинних обмежень, використанням ними засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів. Потрібно також обмежити відвідування закладів освіти дітьми, в сім’ях яких є активні хворі та СOVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних