A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ВЧОРА НА ЗАПРОШЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ТЕТЯНИ КОРОСТ ДО КОТЕЛЕВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗАВІТАЛИ ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРО ЛУНІН ТА ГОЛОВА ПОЛТАВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРО РОМАНОВ

Дата: 30.04.2021 08:35
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

Вони ознайомилися із стратегічними планами, які громада планує втілити в життя у нинішньому році та в майбутньому. Особливо їх цікавило як громада реалізовує ініціативи Президента України щодо пріоритетних напрямків розбудови нової української школи, створення сучасних умов із надання послуг дошкільного виховання дітей ! Не менш важливим було знайомство гостей із діяльністю в громаді галузі охорони здоров'я, особливо що стосується надання медичних послуг хворим на коронавірусну інфекцію ! Першим закладом, який відвідали Дмитро Лунін та Дмитро Романов, була Лікарня планового лікування, де вже, відповідно прийнятого рішення громади, в одному із корпусів заплановано провести реконструкцію та відкрити стаціонарне реабілітаційне відділення для лікування людей з обмеженими фізичними можливостями, як дорослих, так і дітей. Для цього вже виготовлено проект, наступним етапом стане участь громади у конкурсних проектах на отримання фінансування з боку держави. Дмитро Лунін пообіцяв сприяти у його реалізації! Під час зустрічі детально обговорювалося питання лікування хворих на коронавірус, отримання пакету медичних послуг від НСЗУ із фінансування з боку держави, оскільки місцевий бюджет не зможе в подальшому продовжувати фінансувати даний напрямок самостійно із-за відсутності коштів.

Наступним об’єктом став дитячий дитсадок «Ромашка», який не працює вже майже 20 років, в той час, коли на черзі в дитсадок у Котельві 98 дітей. На це приміщення вже виготовлена проектно-кошториста документація і громада готова взяти участь у конкурсі, щоб залучити кошти на його відновлення із Державного фонду регіонального розвитку! Дмитро Лунін та Дмитро Романом цього дня відвідали приміщення початкової школи опорного закладу Котелевська гімназія №1 їм. С.А Ковпака, в якій на даний час навчаються 800 дітей та яка потребує капітального ремонту, добудови спортзалу та благоустрою території! Перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Дмитро Лунін особисто переконався, що всі оглянуті об’єкти громади давно підлягають оновленню та реконструкції, та запевнив, що обов’язково сприятиме у реалізації планів Котелевської громади, бо саме територіальні громади формують стратегію розвитку Полтавської області !

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних