A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення дев'ятої чергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 30.04.2021 16:55
Кількість переглядів: 958

 

Про затвердження звіту про виконання бюджету Котелевської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року.

Про внесення змін до Програми запобігання виникненню на території Котелевської селищної ради надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2021 рік.

Про затвердження Комплексної Програми охорони навколишнього середовища Котелевської селищної територіальної громади на 2021- 2023 роки.

Про затвердження Положення про фонд охорони навколишнього природного середовища Котелевської селищної територіальної громади

Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради на 2021 рік.

Про затвердження Положення про наглядову раду комунального унітарного підприємства Котелевської селищної ради.

Про створення Наглядової ради комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради та затвердження її персонального складу.

Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, що надаються комунальним підприємством «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради.

Про внесення змін до бюджету Котелевської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Про надання громадянам одноразової матеріальної допомоги.

Про створення Молодіжної ради при Котелевській селищній раді.

Про надання дозволу виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку детальних планів територій.

  Про надання дозволу виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку генерального плану населеного пункту та плану зонування території с. Деревки Полтавської області.

Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії Котелевської селищної ради восьмого скликання від 15.12.2020 № 27 «Про затвердження Плану діяльності Котелевської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік».

Про прийняття у комунальну власність нерухомого майна ТОВ «Агрофірма «Маяк» (клуб с. Михайлове).

Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку в зв’язку із добровільною відмовою власника (клуб с. Михайлове).

Про прийняття автомобіля CITROEN JUMPER зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ міст Полтавської області у комунальну власність Котелевської селищної ради (автомобіль Котелевської лікарні планового лікування).

Про надання дозволу комунальному закладу «Центр соціальних служб» Котелевської селищної ради на передачу автомобіля ВАЗ 21043 на баланс відділу культури, спорту та туризму Котелевської селищної ради.

Про надання дозволу відділу освіти та молоді Котелевської селищної ради на передачу майна комунальної власності (Великорублівській громаді та службі у справах дітей селищної ради).

Про надання дозволу виконавчому комітету Котелевської селищної ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (для оформлення кар’єру з видобутку піску).

Про затвердження рекомендацій для обрахунку мінімальної суми річного доходу, отриманого від самостійного обробітку одного гектара земельної ділянки (паю) на території Котелевської селищної територіальної громади.

Земельні рішення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних