A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

НА ПОЛТАВЩИНІ ПОКАЗНИК ЗАХВОРІВШИХ НА COVID-19 СЯГНУВ БІЛЬШЕ 800 ІНФІКОВАНИХ ОСІБ ЗА ДОБУ, ПОКАЗНИКИ ЛЕТАЛЬНИХ ВИПАДКІВ ТАКОЖ Є ВИСОКИМ

Дата: 12.04.2021 13:11
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

Про це йшлося під час щотижневої наради у облдержадміністрації, яка відбулася 12 квітня в режимі відео зв’язку.

Доповідаючи, директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак наголосив, що на 9,5% збільшилася кількість пацієнтів, які знаходяться на інтенсивному спостереженні, а також на 15,8% тих, які підключені до апаратів ШВЛ. Занепокоєння викликає збільшення кількості захворюваності в області серед дітей, навіть є випадки важкого перебігу коронавірусу, коли необхідна реанімаційна допомога.

На нараді також обговорили питання організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання та розвитку туризму в Полтавській області у 2021 році.

По закінченню обласної наради селищний голова Тетяна Корост проаналізувала стан справ у Котелевській громаді із захворюваністю на коронавірусну інфекцію. Станом на 12 квітня в громаді 91 хворий на COVID-19, в тому числі, за минулу добу - 11 осіб, на амбулаторному лікуванні знаходиться 67 громадян, у стаціонарному відділенні Котелевської лікарні - 24, переважно це люди із складними супутніми захворювання, які потребують кисневої підтримки. Кількість ліжок у лікарні для госпіталізації збільшена.

Селищний голова в черговий раз звернула увагу сімейних лікарів на посилення роз’яснювальної роботи серед населення щодо важливості самоізоляції не лише для хворих з коронавірусом, але також для їх рідних і близьких. Лише так можна зупинити поширення, бо багато людей, не маючи симптомів захворювання, є носіями інфекції. Особливо це стосується дітей. Потрібно також проаналізувати протікання захворювання у всіх пацієнтів, які зараз знаходяться вдома на амбулаторному лікуванні, щоб не допустити погіршення їхнього стану.

Головному лікарю Лікарні планового лікування Віктору Міщенку наголошено на необхідності постійного контролю за забезпеченням медперсоналу засобами індивідуального захисту та ліками і медзасобами для лікування хворих.

Начальникам відділів освіти та культури дано доручення проаналізувати процес дистанційного навчання сільських дітей, враховуючи можливості інтернет зв’язку, та підготуватися до участі громади у обласному конкурсі для підтримки садиб сільського зеленого туризму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних