A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 23.03.2021 15:30
Кількість переглядів: 714

Сьогодні, 23 березня, під головуванням селищного голови Тетяни Корост, члени виконавчого комітету розглянули 9 питань порядку денного.

Розпочалося засідання із затвердження звітів про виконання фінансових планів Котелевського центру первинної медико-санітарної допомоги та Котелевської лікарні планового лікування за 2020 рік.

Також погоджено щомісячну плату та встановлено додаткові пільги на навчання у Котелевській дитячій музичній школі. Безоплатно заняття у музичній школі можуть відвідували діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю та діти-сироти. Додатково пільги з плати за навчання у розмірі 100% встановлено дітям учасників ООС/АТО. Звільнення від оплати за навчання діє лише на одну мистецьку спеціальність.

З метою забезпечення захисту прав та законних інтересів малолітніх дітей, виконавчим комітетом, як органом опіки, прийняте рішення про надання статусу дітей-сиріт двом дітям, які нещодавно втратили матір, та закріплення за ними право користування житлом. Службі у справах дітей селищної ради доручено вжити заходи із влаштування дітей до сімейних форм виховання та здійснювати постійний контроль за умовами їх проживання і виховання.

Беручи до уваги Акти обстеження зелених насаджень на території громади, за результатами звернень до селищної ради комбінату комунальних підприємств, мешканців селища і сіл, виконавчий комітет надав дозвіл на видалення зелених насаджень, які перебувають в незадовільному стані та загрожують життю і здоров’ю громадян.

Прийняті рішення про реєстрацію змін до колективного договору між Котелевською лікарнею планового лікування та первинною профспілковою організацією підприємства на 2020- 2024 роки, надано дозвіл на внесення змін до договору оренди комунального майна, затверджені форми договору про надання соціальних послуг Територіальним центром надання соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.