A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

РОЗГЛЯНУТО ПИТАННЯ, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ НА КОНТРОЛІ

Дата: 22.03.2021 13:42
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

Сьогодні на щотижневі нараді, яку провела селищний голова Тетяна Корост з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств, розглянуті питання, що знаходяться на контролі.

Найперше – це стан виплат працівникам установ, які ліквідуються, та налагодження якісного харчування у закладах освіти. Щодо останнього, основна вимога, щоб страви в меню були смачні та корисні, не зважаючи на те, що відтепер вони повинні містити менше цукру, солі та жирів.

Наголошувалося на необхідності покращення умов утримання підопічних Деревківського стаціонарного відділення територіального центру, приміщення якого потребує негайного ремонту. На часі - проведення на території громади двомісячника озеленення та благоустрою.

Велика увага акцентувалася на питаннях соціального захисту населення та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, організації надання адміністративних послуг громадянам.

В черговий раз обговорено також ситуацію, яка складається навколо Котелевського ПТУ-54. Директору закладу поставлено завдання активізувати роботу із залучення молоді до навчання, створити комфортні умови для цього, організувати харчування учнів та налагодити співпрацю із обласними закладами освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних