A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

НА КОТЕЛЕВЩИНІ СТАРТУЄ ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID – 19

Дата: 19.03.2021 09:18
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

До уваги жителів Котелевської громади! Пандемія C0VID-19 змусила суспільство кардинально змінювати звички, традиції, підходи до роботи, навчання і відпочинку. Єдиною можливістю зупинити поширення коронавірусу є вакцинація.

Для організації вакцинальної кампанії проти коронавірусної інфекції у Котелевському центрі первинної медико-санітарної допомоги облаштовано кабінет для щеплень від COVID – 19 та сформовані 2 мобільні бригади для проведення вакцинації жителям району. 4 медичні працівники, які входять до складу цих бригад нещодавно пройшли відповідне навчання на базі Тренінгового центру КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського».

Згідно Дорожньої карти та етапності формування осіб, які підпадають щепленню, визначено порядок проведення вакцинації. Сімейні лікарі громади вже сформували списки осіб, які підлягають щепленню згідно Дорожньої карти, але можливе щеплення і тих осіб, які мають бажання на даний час пройти цю медичну процедуру та захиститися від COVID – 19. Вакцинація проводиться лише за добровільною згодою з обов’язковим підписанням відповідного документа, всі дані вводяться у єдину електронну систему.

Для шеплення буде використовуватися вакцина Covishield (виробництва AstraZeneca), згідно регіонального розподілу, яка зареєстрована 22 лютого 2021 року для використання в Україні. Міністерство охорони здоров’я наголошує, що всі вакцини зареєстровані в Україні безпечні й ефективно формують імунітет.

У ході вакцинації проти коронавірусу громадяни обов’язково повинні пройти два етапи – отримати дві дози вакцини.

Пам’ятайте, що наразі лише вакцинація може допомогти досягти максимального рівня імунітету проти COVID-19, подолати епідемію, захистити наші родини та повернутися всім до нормального життя!

Головний лікар КНП «Котелевський ЦПМСД»

Світлана БЕЗПАЛЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних