A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської лікарні планового лікування  Іриною Левік та дільничним офіцером поліції Юрієм Гетьманенком

Дата: 19.03.2021 10:44
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Днями   у Котелевському секторі пробації було організовано зустріч клієнтів пробації із   лікарем-наркологом   Котелевської лікарні планового лікування  Іриною Левік та дільничним офіцером поліції Юрієм Гетьманенком.     

Для зустрічі було запрошено засуджених, схильних до вживання шкідливих речовин. Медик продемонструвала відеоролик про шкідливі звички людини, які мають  згубний вплив на організм.  В ході зустрічі    клієнти пробації ознайомилися з поняттям залежності та її впливом на людину, фазами і компонентами залежності, а також   прослухали поради лікаря, як її подолати, та в подальшому контролювати емоції та поведінку, щоб зберегти своє здоров’я та не вступити у конфлікт із законом, під впливом згубної звички.

У свою чергу  дільничний офіцер поліції Юрій Гетьманенко наголосив присутнім на правовій відповідальності за вживання алкоголю у громадських місцях та окремо підкреслив, що скоєння правопорушень трапляється, у більшості, під дією одурманюючих свідомість речовин.

По закінченню лекції учасники в індивідуальному порядку змогли поставити питання спеціалісту.

Завершальним акордом зустрічі був приємний сюрприз від лікаря, яка пригостила присутніх смаколиками та чаєм. Ірина Петрівна закликала засуджених смакувати корисними продуктами, замість вживання згубних речовин.

.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних