A A A K K K
для людей із порушенням зору
Котелевська селищна рада
Полтавського району Полтавської області

Рішення п'ятої позачергової сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 29.01.2021 12:12
Кількість переглядів: 812

 

Про зміну категорії населеного пункту селища міського типу Котельва на селище Котельва.

Про виконання бюджету Котелевської селищної ради за 2020 рік.

Про затвердження договорів про передачу міжбюджетних трансфертів у 2021 році.

Про погодження протоколу.

Про затвердження заступника  селищного голови.

Про прийняття майна Котелевської районної ради зі спільної власності територіальних громад Полтавського району у комунальну власність Котелевської селищної ради.

Про передачу мереж вуличного освітлення на баланс Комбінату комунальних підприємств.

Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Котелевської селищної ради до комунальної власності Великорублівської сільської ради.

Про погодження передачі майна комунальному закладу «Великорублівська публічна бібліотека» Великорублівської сільської ради.

Про утворення комісій при виконавчому комітеті селищної ради та затвердження положень про них.

Про затвердження положень про відділи виконавчого комітету Котелевської селищної ради.

Про здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації прав.

Про звіт щодо здійснення державної регуляторної політики в 2020 році.

Про зміну юридичної адреси та затвердження Положення про місцеву пожежну охорону  територіальної громади Котелевської селищної ради в новій редакції.

Про присвоєння адреси.

Про припинення права постійного користування комунальної установи «Історико – культурний заповідник «Більськ» Полтавської обласної ради на земельну ділянку  площею  0,4704 га кадастровий номер 5322280401:01:001:0667, яка розташована   за  адресою  вул.  Миру, 10, с. Більськ, Полтавського району, Полтавської області.

Про передачу земельної ділянки за договором суперфіцію на земельну ділянку площею 0,4704 га, кадастровий номер 5322280401:01:001:0667, яка розташована за адресою с. Більськ, вул. Миру, 10.

Про передачу у власність земельної ділянки гр. Борисенку А. В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про передачу у власність земельної ділянки гр. Костюк С. А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд селищної ради.

Про передачу у власність земельної ділянки гр. Обуховській К. О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про припинення дії договору оренди землі від 20.11.2020 з гр. Кушніренком Ю. М. на земельну ділянку  площею 0,15 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться за адресою смт Котельва, вул. Івлєва, 9.

Про передачу у власність земельної ділянки гр. Кушніренку Ю. М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про передачу у власність земельної ділянки гр. Кушніренку Ю. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про передачу у власність земельної ділянки гр. Петренко Г. Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про передачу у  власність гр. Чухраю Є. Г. земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про продаж гр. Гриценко Н. О. земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою вул. Зарічна, 2 к.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Коросташовій В. Ф. для будівництва індивідуальних  гаражів.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Перепелиці М. В. для будівництва індивідуальних  гаражів.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Явтушенку В. В. для будівництва індивідуальних  гаражів.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мохоньку В. Ю. для ведення особистого селянського господарства селищної ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Крутію О. В. для ведення особистого селянського господарства селищної ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Троцькій О. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лущику Б. М. для ведення особистого селянського господарства.

 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення гр. Ковпаку П. Г. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення гр. Пелиху О. А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Тараненко К. В.

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вовчок В. В.

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Борківець Н. А.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борківець Н. А. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Остапенко С. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Таніч І. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Вовчок В. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про внесення змін у рішення 65 сесії 7 скликання від 23 квітня 2020 року.

Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в гр. Носача Г. П.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Носач Л. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про припинення дії договору оренди землі від 22.12.2008 з СВК «Батьківщина» на земельну ділянку площею 0,15 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться за адресою смт Котельва, вул. М. Залізняка, 22.

Про припинення дії договору оренди землі від 22.12.2008 з СВК «Батьківщина» на земельну ділянку площею 0,20 га для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за адресою смт Котельва, вул. М. Залізняка, 22.

Про припинення дії договору оренди землі від 17.08.2015 з СВК «Батьківщина» на земельну ділянку площею 0,1255 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться за адресою смт Котельва, вул. Михайла Вербицького, 22.

Про передачу в оренду СВК «Батьківщина» земельної ділянки площею 0,1255 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться за адресою: вул. Михайла Вербицького, 22, смт Котельва.

Про припинення дії договору оренди землі від 29.09.2005 року з ТОВ «Агрофірма «Маяк» на земельну ділянку площею 3,2101 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка знаходиться за адресою смт Котельва, вул. Ринкова, 27.

Про передачу в оренду ТОВ «Агрофірма «Маяк» земельної ділянки площею 3,2101 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка знаходиться за адресою: вул. вул. Ринкова, 27, смт Котельва.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальній установі «Історико-культурний заповідник «Більськ» Полтавської обласної ради.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шикало Н. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Федченку О. С. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Фоменку С. С. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Фоменку Ю. С. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Білоногу О. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Білоніг Ю. Я. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кулинич А. П. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Борисенко І. А. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевченко А. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Матюшенко Л. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Матюшенко З. Г. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевченко І. С. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Верещаці Т. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Горобцю І. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Горобцю С. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ольговській Т. А. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Калюх Г. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гнилосиру І. Г. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мальцевій Н. Ф. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Петренку Р. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дейніченку О. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сердюк А. Г. для ведення особистого селянського господарства селищної ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гавриленку О. М. для ведення особистого селянського господарства селищної ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дудченку О. В. для ведення особистого селянського господарства селищної ради.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Пелих Н. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Попику В. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Довгаль Л. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лисенко Т. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шепелю І. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ситченку О. П. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Баранецькому М. А. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кашубі С. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мялові А. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Карпенко Л. І. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Очкуренко Ю. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Рахмановій Н. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Демченко М. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Коросташову В. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Коросташовій Н. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гнилосир Л. П. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Негребі І. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лютенку Я. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Тертишній О. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про внесення змін до рішення 86 позачергової сесії 7 скликання від 17.11.2020 року.

Про внесення змін до рішення 86 позачергової сесії 7 скликання від 17.11.2020 року.

Про внесення змін до рішення 86 позачергової сесії 7 скликання від 17.11.2020 року.

Про внесення змін до рішення 86 позачергової сесії 7 скликання від 17.11.2020 року.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Обуховській К. О. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кисіль С.М. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кисіль О. Ю. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Липію В. М. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лях А. П. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ляху І. В. для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Енглєрту В.М. для ведення особистого селянського господарства.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних